top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverElles Kiené

Meet my men!


Een greep uit de mannelijke studenten van Pilates for Lijf. Why??

  1. Omdat Joseph Pilates ZELF een man was en alle oefeningen dus heel waardevol zijn juist ook voor het mannelijk lijf en Pilates deze absoluut ten goede komt.

  2. Omdat je zelfs als je wel aan krachttraining doet je met Pilates spieren traint waarvan je niet wist dat je ze had!

  3. Omdat een goede, bewuste ademhaling je ook bij bijvoorbeeld hardlopen ten goede komt

  4. Omdat het super mega ontzettend wowie leuk is om te doen en je er enorm veel baat bij kan hebben! In mijn lessen is iedereen welkom 🙏 Ik wilde deze 3 mannen even in het bijzonder in het zonnetje zetten #blijmetdeze #mijnmannen #pilatesforlijf@mrstaak Ik heb Elles een paar jaar geleden op een verjaardag ontmoet en omdat ik herstellende was van een hernia ben ik volgende dag nog een lesje gaan proberen, omdat mn rug zo in de knoop zat.

Na heel wat oefeningen, zweet, en gelach kom ik eindelijk met een soepel lijf mn bed uit.

Nu bijna 3 jaar later kom ik nog steeds elke zaterdag ochtend met veel plezier bij Elles een lesje pilates volgen.


@roelvanrossum2

Ik heb juf Elles leren kennen voor de school waar onze kinderen op zaten. We raakten aan de praat en het gesprek kwam op de schouderklachten die ik al jaren heb door mijn werk in de ouderenzorg. Ze gaf aan dat haar pilates lessen me daarbij zouden kunnen helpen en ookal was dat niet iets waar ik zo gauw aan zou denken heb ik 3 proeflessen bij haar gevolgd. Door haar persoonlijke aanpak, grote expertise en aanstekelijke passie was ik meteen verkocht. Het heeft de chronische pijn waar niets een oplossing voor leek te zijn duidelijk verminderd en de mobiliteit van mijn schouders vergroot. Ik volg nu een aantal maanden haar lessen en blijf zeker als vaste klant!


@richard.raaphorst Ik zocht een ervaren Pilates docente en kwam bij Elles uit. Hele fijne sfeer en zeer professionele lessen. Vanaf de basis wordt er zorgvuldig opgebouwd, maar na een paar lessen voel je al enorme uitdaging! Ik kom erg graag wekelijks naar Pilates for Lijf!
114 weergaven0 opmerkingen

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page